М'ясо кролика є найкориснішим м’ясом у світі. Доведено: жодне м'ясо на планеті не містить стільки білка, скільки м'ясо кролика, тоді як у ньому міститься найменше холестерину та жиру. М’ясо кролів смачне і за поживністю наближається до курячого. Дієтологи стверджують, що м'ясо цієї тварини засвоюється нашим організмом на 90%. Саме тому, промислове розведення кроликів викликає особливий інтерес у сегменту споживача в області ресторації. Шкіру кролів використовують для виготовлення замші, легкого взуття та галантерейних виробів.
Вихованці гуртка «Зелені Робінзони» Миргородської райСЮН при Біликівському НВК (керівник гуртка Кравченко Людмила Володимирівна) працюють над вивченням, розробко
...
Читати далі »